De sista justeringarna kvar

Nu börjar det bli klart. Värmecentralen är komplett och fungerar som den skall. I veckan kommer ett skåp byggas kring de rör som går in i huset från marken. Det kommer bli snyggt igen! =)

Under vecka 44 & 45 kommer injustering av alla element göras. Det medför att tekniker behöver tillträde till varje bostadsrätt, och alla element i dessa. Information om detta kommer i brevlådan inför besöket. Detta arbete är del i den långsiktiga strategin som även bidrog till att vi valde att genomföra bergvärmearbetet. Alltså inte enbart en följd av densamma.

Framöver kommer det ett par tips och råd för hur vi bör agera när vi nu använder bergvärme som huvudsaklig uppvärmning, det finns vissa skillnader mot hur det var innan.

/Jocke

P.S. Det tillfälliga driftstopps om påverkade föreningen förra helgen berodde på flera mänskliga faktorer. Rätt kompetenser rykte ut snabbt och avlöste problemet som får anses vara en engångsgrej. Vi skriver upp det på injusteringskontot tycker jag 🙂 D.S