Vi är igång!

Välkommen till informationssidorna om Energiprojekt 2016, eller Energiomläggningen, som det också är känt.

På den här bloggen kommer vi att skriva löpande om vad som händer på gården och i projektet, allt från smått till stort. Vi tror att du som medlem behöver möjlighet att få information löpande, men samtidigt vill vi ta ett tydligt miljöansvar och inte lägga lappar i era brevlådor varje dag. Självklart kommer information om omfattande milstolpar att kommuniceras även på traditionell väg, då det är av yttersta vikt att alla medlemmar är medvetna om vad som händer, och när.

Vi som skriver här är Jocke Knutsson från styrelsen och Erik Nigell från Enex.
Huvudsakligen kommer Erik att uppdatera med progress och information om projektet, medan Joakim finns med och skriver med styrelsen som avsändare.

Väl mött under denna spännande tid!

Jocke & Erik
Styrelsen & Enex